masaj

Masajul de tonifiere si fermitate este un masaj general care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculaturii si generarea unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Masajul nu este dureros si se efectueaza cu uleiuri sau creme parfumate care stimuleaza starea de bine si relaxarea. Masajul de tonifiere se face cel putin o data pe sapamana pentru a īnlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal.
Masajul de relaxare este ideal pentru indepartarea oboselii, relaxarea musculaturii, eliminarea toxinelor, imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice. Alte beneficii ale masajului de relaxare sunt: marirea mobilitatii si flexibilitatii incheieturilor, tonus al pielii bun, vindecarea rapida a leziunilor la nivelul tesutului moale. Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxarea, conform aromoterapiei. Masajul de relaxare este indicat cel putin o data pe saptamana pentru relaxarea si calmarea intregului organism.
Masajul anticelulitic are drept scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos.
Celulita este o stare ce se caracterizeaza prin depuneri de tesut adipos (grasime) cu repartizare neuniforma sub piele.
Masajul anticelulitic are ca urmare o imbunatatire a circulatiei sangelui, o activare a sistemului venos in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular, un efect de drenaj limfatic local, ameliorandu- se elasticitatea si tonusul pielii si tesuturilor subcutanate. Frecventa si numarul sedintelor de masaj anticelulitic se stabilesc in functie de gradul de celulita si de excesul ponderal al persoanei.

Pret: 65 lei/sedinta (60 min)
Oferta pachet 10 sedinte: 600 lei


NOU! Masajul remodelare (cu bete de bambus)

Pret: 70 lei/sedinta (60 min)
Oferta pachet 10 sedinte: 65 lei/sedinta